Pak een blok in de planning vast en sleep het naar een andere dag of een andere medewerker. Laat los, en de wijziging is direct opgeslagen.
Wil je iets anders aanpassen, zoals de uren of de omschrijving? Klik dan op het blok. Je kunt het daar ook Verwijderen.